Διάκριση του ομίλου TEDRA στα Responsible Business Awards 2023

Για τις σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες που προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και προωθούν την κυκλική οικονομία, βραβεύτηκε ο όμιλος TEDRA, στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Hellenic Responsible Business Award 2023”.

Συγκεκριμένα απέσπασε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Επιχειρησιακός Μετασχηματισμός & Βιώσιμη Ανάπτυξη”, για την εισαγωγή τεχνολογικών λύσεων αναερόβιας και αερόβιας επεξεργασίας υγρών αποβλήτων των εταιριών BIOTHANE και ANOXKALDNESTM του οίκου VEOLIA, στην ελληνική αγορά.

Μέσω της στρατηγικής του συνεργασίας με τον οίκο VEOLIA, της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο στη διαχείριση νερού, ενέργειας και αποβλήτων, ο όμιλος TEDRA στρέφεται υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και της πράσινης ανάπτυξης της χώρας. Εφαρμόζοντας τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, στοχεύει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εγχώριας βιομηχανίας και στην παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας.  

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, στο Μουσείο Οίνου – Markou Wine Museum, παρουσία πολλών επιχειρηματιών και φορέων χάραξης πολιτικής της χώρας.

Previous

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή πολυδύναμου κτιρίου εξομοιωτών ελικοπτέρων

Yπογραφή σύμβασης για τη μελέτη και κατασκευή ΕΕΛ Καλών Νερών Μαγνησίας

Next